Om selskapet (Digiblue)

mockup-654585_640Digiblue spesialiserer seg på å sette opp funksjonelle, smarte og raske nettløsninger, skreddersydd etter dine ønsker og behov som kunde. De hjelper deg med å gjøre nettsidene dine mer navigerbare, med å få opp besøkstallene og å bli mer synlig i sosiale medier. De kan sette opp sider for deg, som du selv vil kunne ta over driften av. På denne måten slipper du å sette deg veldig dypt inn i avansert programmering og webdesign.

Design og vedlikehold av nettsider

Om du skal opprette en nettside, er Digiblue veien å gå. De hjelper til med å designe et oppsett som er oversiktlig, brukervennlig og innbydende. Det er deres magi som gjør nettsiden din både funksjonell og responsiv, og gjør at den enkelt kan linkes til Facebook og andre sosiale medier. Du trenger ikke være redd for at de skal ta over hele nettsiden din – dine ønsker og behov blir tatt hensyn til – og du kan i stor grad påvirke utseendet, så du får et resultat som passer din profil. Nettsidene dine vil være unike for akkurat ditt selskap, og kommer ikke til å se masseproduserte ut. Funksjonalitet har høy prioritet hos disse ekspertene, og dine ønsker for nettsiden vil bli nøye notert før designet blir satt i gang. I og med at Digiblue jobber i CMS-systemer, er det også relativt ukomplisert for deg å gjøre endringene selv. Om du vil legge til, fjerne eller endre på noe, kan dette gjøres raskt og enkelt. Når nettsiden er ferdig designet, vil det være mulig for deg å ta over driften av siden – men om du skulle ha behov for hjelp med vedlikehold eller lignende, stiller Digiblue opp.

Ny nettbutikk 

I tillegg til at Digiblue er utrolig innovative, har de nok en spesialitet på listen. De hjelper nemlig også nettbutikker med opprettelse og vedlikehold av sider. Også her bruker de enkle systemer som gjør at klienten behersker den daglige driften av nettsiden. Uansett hva som selges og hvordan, vil Digiblue skreddersy designet etter butikkens behov, slik at eieren får akkurat det han eller hun ønsker.

De designer også en kombinasjon av nettbutikk og websider, slik at kundene får en helhetlig opplevelse der informasjon og handel går hånd i hånd. Skal man drive nettbutikk bør sikkerhet ha høy prioritet, da mange personlige opplysninger blir oppgitt. Dette er noe Digiblue tar på alvor, slik at man både som kunde og butikkeier kan være sikker på at opplysningene er trygge.

Bli synlig

Når så sidene er oppe og går kan de også være behjelpelige med å gjøre deg, dine nettsider og produkter mer synlige. På dette området jobber de med ulike markedsføringsstrategier og henvender seg direkte til din markedsgruppe. De jobber mye med søkemotoroptimalisering, og sørger for at både de tekniske og innholdsmessige delene av nettsidene er optimalisert for at søkemotorer som Bing og Google skal plukke opp siden og plassere den høyere i rangeringen når det gjøres relevante søk. I tillegg kan de sette opp annonser hos søkemotorene, som igjen vil være med på å gjøre nettsidene mer synlige når relevante søk gjennomføres. Dette kan være med på å øke trafikken til sidene dine ganske kraftig, og med en godt designet nettside vil du kunne få de besøkende til å komme tilbake igjen og igjen.

Til slutt sørger de for at du er synlig på sosiale medier, og at alle de relevante profilene er satt opp på en slik måte at de tiltrekker seg aktive følgere, og ikke bare ”dummy accounts”, eller følgere som ikke deltar aktivt. Sosiale medier som Facebook har stor påvirkningskraft, og brukt riktig kan disse være utrolig viktige virkemidler for markedsføring på nett.